Daisypath Christmas tickers

torsdag 15 maj 2014

Mera julfilmer på tvapparaten :-)

Jag såg att även Mistletoe over Manhattan går på söndag kl. 00.00 och kl. 20.00 på måndag även denna på Viasat Family ska jag bänka mig för att se för gillar den filmen starkt. 

Är så mysig och stämningsfull att jag bara måste se den fast solen skiner ute och vi är inne i maj. Men spelar ingen roll egentligen att det är maj för kollar ju på julfilmer när det faller mig in även mitt sommaren när solen steker på ute. Är jag lite udda kanske? Ja förmodligen! Men älskar ju julfilmer ;-) hihihahahohho...

Julfilm på TV ;-)

Igår kl. 00.00 satte jag på en av mina favoritkanaler på tv:n och det var Arthur och julklappsruschen som gick. Gillar den så blev fast framför tvapparaten en stund innan läggdags.

Vill ni också se den i maj så går den även ikväll kl. 20.00 men går på Viasat family så har ni den är ni lyckligt lottade och kan kolla på julfilm redan thihihi.




onsdag 14 maj 2014

Var är tomten nu? ;-)

Ta reda på vad tomten är just nu när jag kollade senast var han i Göteborg undra om han ska kolla om jag är snäll i år hohohoho :-)

Jultomten är i Göteborg just nu.Men ska du inte berätta för någon. Ingen är tänkt att veta att han besöker Göteborg. (Det är en hemlighet!)
Kartdata © 2014 Google
KARTA
Uppdatera och poff så hade han flugit tillbaks till Nordpolen ;-)
Jultomten är på Nawdy N "Trevlig Elf Detective Agency.
Han kollar vem som är stygg i Göteborg och kollar vem som är snäll!
Hurra! Larm spelar Jingle Jolly Trevlig musik! Vet du någon i Göteborg som är är snäll just nu? JAG ;-)

Nu bäst att vara snäll för alverna är på besök hihi.

Jultomten är i sin släde just nu!
Han är på väg till Göteborg för att fråga alverna vem som varit stygg eller snäll.
Så, om du bor i Göteborg och ser älvorna ser då till att vara snäll så att dom kan berätta för Santa!

Haha vill du kolla när tomten är hos dig kolla då in spåra tomten.

Jultokig jag??!! ;-)

Tror jag börjar bli språngande galen tänker på julen fast det snart blir sommar. Men är jag i ett nötskal slutar aldrig tänka på julen om det så är mitt i sommaren och 30 grader varmt julen och julbloggen finns alltid i mina tankar.

Är liksom så härligt spritter i kroppen av att tänka och planera julen. Så idag har jag googlat runt och letat efter juliga inlägg att skriva om efter sommaren för ännu får ni allt vänta lite på att jag börjar julblogga på allvar brukar bli i augusti då skriver jag om julen på allvar här igen.


Gjorde faktiskt varm choklad igår för var så frusen och ute bara regnade det hela dagen så en kopp varm choklad satt som en  smäck må ja säga. Mums filibabban vilka juliga och underbara smaker min strupe fylldes med :-)

fredag 9 maj 2014

New kids on the block ;-)

Var tokig i NKOTB i tonåren och gillar dom starkt än dag. Hade så möe saker på dessa söta kids att jag fyllde mitt rum med t-shirtar,böcker, broscher m.m och poster som var uppsatt på både väggar och i taket hahahihihoho.

Jag och en kompis var nu i Stockholm i tisdags och var på deras konsert och det var magiskt att få se dom igen och dansa och sjunga med i låtarna. Kändes som förr i tiden :-) Vill jag göra igen kommer att leva på denna häftiga upplevelse livet ut nu.

Så fick sån lust att lyssna på lite jullåtar dom spelat in så nu lyssnas det jullåtar för fullt medan solen skiner ute.




Skriv ut