Ungnstyp: 250 grader, varmluft 200 grader
3 ägg
1,5 dl strösocker
3/4 dl potatismjöl
2 msk kakao
1 tsk bakpulver
1,5 dl strösocker
3/4 dl potatismjöl
2 msk kakao
1 tsk bakpulver
Fyllning:
150 g smör
2 dl florsocker
2 tsk vaniljsocker
1 st äggula
150 g smör
2 dl florsocker
2 tsk vaniljsocker
1 st äggula
Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjöl, siktat kakao och bakpulver. Vänd ner blandningen i smeten. Bred ut smeten på ett bakplåtspapper i en långpanna 30×40. Grädda mitt i ugnen ca fem minuter.
Stjälp upp kakan på ett sockrat bakplåtspapper. Dra bort pappret som kakan gräddats på. Låt svalna helt.
Fyllning:
Blanda smör, florsocker och vaniljsocker poröst i matberedare. Rör ner äggulan.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar