Daisypath Christmas tickers

måndag 19 september 2011

Santa Buddies - Julkul med Valpgänget

En så jättebra julfilm är Santa Buddies. Är så söt och man bara lutar sig tillbaks i soffan och beundrar ännu kanon film som man har sett alldeles för många gånger :-) Har ni sett Air Bud hunden som spelar basket, baseball m.m? Det är hans valpar föresten som är med i denna julfilm. Valparnas mamma heter Molly ;-)Dom är så söta Budderball, B-Dawg, Rosebud, Buddha och Mudbud jag vet exakt vilken hund som har vilket namn har sett dom så många gånger så det glömmer jag aldrig. Lilletass är ju Tomtetass son ;-) Tomtetass är tomtens bästa vän men det vet väl alla hihi.

Info om en av dom bästa julfilmerna jag vet:

Disneys oemotståndliga valpgäng är tillbaka i ett vintrigt juläventyr! Det blir en spännande och fartfylld resa när Valpgänget beger sig till det magiska Nordpolen!
Häng med Budderball, B-Dawg, Rosebud, Buddha och Mudbud i en tidlös julberättelse. När Tomtetass son, Lilletass verkar ha glömt bort julens sanna budskap måste Valpgänget påminna honom om att det viktiga är inte vad man får utan vad man ger.
Santa Buddies - Julkul med Valpgänget är en härlig berättelse med den rätta julstämningen som lyser upp mitt i vintermörkret. En riktigt klassisk julsaga som du inte får missa!

Inga kommentarer:

Skriv ut