måndag 8 oktober 2012

Allers julmagasin i min butik :-)

Är ni sugna på Allers julmagasin och inte prenumererar då kan den finnas en liten chans att den finns i er butik redan idag. För jag hittade den i min Icabutik idag :-) Så idag blir det jultidningsmys i soffan med tända ljus måste göra lite stämningsfullt när man ska läsa årets första jultidning.

Åh vad jag längtar till att få sätta mig och bläddra igenom det riktigt ordentligt från början till slutet. Det pirrar av förväntan. Kan inte hålla mig lägre så jag går ut till soffan nu och börjar läsa den. Jihuuuu...
5 kommentarer:

Victorias Jul sa...

Jag var och handlade precis när dom öppnade idag vilket gjorde att de inte hunnit plockat upp några tidningar. Funderar på om man ska ta en sväng på affären sedan ikväll eller om jag väntar.

Elin sa...

Spännande! Just nu är killen min och handlar.. så jag bad honom kika efter tidningen efter att jag såg ditt inlägg, vill ju också läsa jultidning! :) Hoppas bara den finns nu då. Så tack för tipset :)

Emelie sa...

Den fick följa med mig hem idag också! Ska sätta mig i soffan och njuta om en stund! :D

Em sa...

Jag har börjat bläddra lite i den jag. Men har inte riktigt fått tid att gotta ner mig i den än. Men det känns som en bra start =)

Carolina - CHOKLADBANAN "Ditt webbskafferi" sa...

Vi har också köpt den där tidningen här hemma ;) riktigt mysig läsning och ser fram emot när de andra jultidningarna börjar travas i hyllorna :)

Skriv ut