tisdag 16 oktober 2012

Dagens julfråga?

Igår hade jag 476 besökare på min blogg är så roligt att ni är så många som redan besöker min blogg värmer verkligen mitt hjärta nu när det börjar bli kyligare ute brrrr...
Har plockat fram vantar och halsduk nu för nu är det kallt ute. Men väntar lite med mössa men snart så åker den också på.

Jag längtar nu till lillejul som äger rum dagen innan julafton är sådan mysig dag med så mycket julstämning och juldofter som sprider sig i hemmet. Då blir det en liten julfrukost med risgrynsgröt sen är det dags att göra julskinkan som jag alltid gör i ugnen. Tycker skinkan blir godare och saftigare om den får stå i ugnen än om man kokar den men det är väl en smaksak.

Tänkte idag vi skulle börja med dagens julfråga här på bloggen. Skulle va roligt att få veta hur du gör din julskinka.3 kommentarer:

Sanna Laake sa...

Jag gör också i ugnen, det gjorde alltid mamma. Jag tycker att det verkar krångligare att koka den och att köpa en färdig är det inte tal om.

Ellinors julblogg sa...

Jag gör den alltid i ugnen. Har aldrig ens provat att koka den och det tvivlar jag på att jag någonsin kommer göra. Ugnsbakad julskinka är ju så gott.

Falksonchristmas sa...

Alltid i ugnen den blir bara så god då!

Skriv ut