måndag 3 juni 2013

Vad gör tomten nu?

Tittade in på statistiken för bloggen och ser att det antal besökare som besökt min julblogg redan nu så jag är inte ensam nu då på att fundera över julen och leta inspiration inför julsäsongen ;-)

Tomten vad gör han nu tro? Tror han är på en välbehövlig semestertripp till Hawaii och dansar hula hula och dricker paraplydrinkar för i augusti är det dags för honom att sätta på koll och se till att tomtenissarna jobbar på och gör så många leksaker till alla barnen världen över som dom bara orkar. Kommer att bli en hektisk period för alla våran tomtegubbe.


3 kommentarer:

Johanna sa...

Haha ja jag kände detsamma, när jag såg att det fanns vissa statistik på min blogg vågade jag också skriva lite :) Trots all somarvärme finns jultankarna där i bakhuvudet iallafall.

Som liten drömde jag alltid om att tomten bodde i en stubbe i skogen året om, fast han var ledig såklar. :)

Falksonchristmas sa...

Visst är det lustigt med oss julfantaster, man kan inte släppa tankarne på julen helt, faktum är ju att det är "bara" 196 dagar kvar till julafton ;-)

Elin sa...

Hehe, jo visst är det så, jag har allt också julen i mina tankar emellanåt, och kikar efter nya julpyssel, trots att jag har hundratals grejer jag vill göra redan, haha.
Sommaren är ju helt underbar den också, men julen är något speciellt ^^

Skriv ut