lördag 10 augusti 2013

Christer Sjögrens julkonsert 2013


Många år har jag velat gå på en bra julkonsert men har liksom inte blivit av. Christer Sjögren tillsammans med Lotta Engberg och Gunhild Carling ska tydligen ha en julkonsert ihop i år igen. Men inget för mig har svårt för Christer Sjögren orkar inte med honom tycker han är så mallig och högfärdigt så nä fortsätter och kolla om jag kan hitta någon julkonsert som faller mig mera i smaken.

Men finns det någon där ute som är intresserad av se denna kolla in Christer Sjögrens julkonsert.

Information:

Christer Sjögren Julkonsert 2013

Klassiska jullåtar möter musikalfavoriter i Christer Sjögrens Julkonsert!


Fjolårets julsuccé är tillbaka med en ny storsatsning – tillsammans med Lotta Engberg och Gunhild Carling välkomnar folkkäre Christer Sjögren återigen publiken till en stämningsfull kväll fylld av humor, värme och överraskningar. Den rikstäckande turnén bjuder på klassiska jullåtar toppat med Christers musikalfavoriter, serverade på ett helt nytt sätt.
”Fartfylld julshow, Christer Sjögren!”, ”En stämningsfull uppladdning inför julen” och ”Christer Sjögren firar jul med stil” var bara några av hyllningsrubrikerna under fjolårets turné. I vinter återvänder Sveriges största julkonsertturné på nytt och succén följs upp med en ny storsatsning.


Bilder och recensioner från fjolårets konsert!


”Fartfylld julshow, Christer Sjögren! Mycket jul för pengarna.”
 

AFTONBLADET
”Christer Sjögren firar jul med stil. Välgjort och generöst!” 
EXPRESSEN

Inga kommentarer:

Skriv ut