måndag 14 oktober 2013

Presentation om mig

Ja det cirkulerar presentation runt om på julbloggarna så tänkte att jag ska inte vara den som inte hackar på detta så här kommer lite information om  jultokiga mig ;-)

Jag är 38 år,  jag som skriver inläggen som poppar upp på Svensk Jul heter Cecilia. Jag bor i Göteborg i en lägenhet närmare bestämt en fyra med min man och vår lilla kanin Gosan som har tillkommit i år så blir hennes första jul hihi.

Söta Gosan ;-)

Jag är ursprungligen från Småland så den dialekten har jag bevarat men dyker också in lite göteborgska ord då jag nu bott i Göteborg i 18 år i december. Jag och min man har varit gifta i snart 8 1/2 år. Så tiden går fort må jag säga.  

Vi har firat jul nere i Småland alla år tillsammans med mina föräldrar men dom senaste 4 åren har vi firat hemma hos oss med svärföräldrarna är så roligt och skönt att slippa att åka tåg dan förre dopparedagen. Älskar att planera och göra julmaten och göra julafton till vår och införa våra egna traditioner. 

Pynta gör jag till första advent och till den andra advent dyker även granen upp ;-) sen är det jul här :-)

Här blir det fullt upp i december kakor skall bakas, köttbullar ska rullas dagen innan julafton och på julafton blir det en massa klassiska rätter men försöker även varje göra något nytt som dyker upp på julbuffen.

Här kan du läsa mer om hur jag firar jul :-)
1 kommentar:

Victorias Jul sa...

Kul med en presentation

Skriv ut