måndag 18 augusti 2014

Stora planer inför en julmarknad ;-)

Har nu sagt i flera år att jag ska besöka Tjolöholms slott men har det blivit av? Nej!

Skulle vilja dra med mig min man och bo en natt i Gemaket skulle bli så romantiskt vi skulle checka in i romantikens värld och gå på julmarknaden på eftermiddagen. Bara mysa ihop ;-)Sen tillbaks till rummet och njuta av ett romantiskt arrangemang med champagne, frukt, choklad som vi blir bjudna på.


Sen tar vi och beställer upp en  lyxig delikatesstallrik för två personer innehåller olika sorters kallskuret, ostar, kex, bröd, marmelad, potatissallad och lite annat smått och gott. Dessert ingår.  Dryck ingår inte i paketet, men kan beställas till. Pris 590 kr för två personer.
Eller tre rätters matpaket bestående av pepparrotssoppa, paj (ost- och skinkpaj eller vegetarisk Västerbottenpaj) samt dessert. Sallad, bröd, smör och krutonger ingår. Paketet levereras till ert boende, där ni själva värmer maten. Dryck ingår inte i paketet, men kan beställas till. Pris 195 kr per person.
Vad skulle nu detta kosta då tro?
Alternativ 1: Boende med champagne, frukt, choklad, 2980 kr + 590 för två = 3570 kr

Alterativ 2: Boende med champagne, frukt, choklad, 2980 kr + 3370 kr. 

Tja skiljer ju ej så mycket så undra om inte delikatesstallriken är mer spännande ser mer aptitlig ut och sita och plocka av. Kan ju äta något på julmarknaden också under dagen. Ja nu är den stora frågan kommer detta att bli av? Funderade även på detta förra året men kostar ju en del och så här innan jul är det frågan om man har råd??? Måste fundera och se om pengar kan skrapas ihop här.

Inga kommentarer:

Skriv ut