tisdag 14 oktober 2014

Mera jul på rusta

Julen hade tittat in på rusta hade fyllt på hyllorna med massa juliga saker. Bl.a. Detta :-)

Det jag köpte var en ny löpare så i år blir det löparbyte på matbordet till lillejul och julafton, kul med något nytt då jag haft en och samma löpare i nästan 3 år.

Dom kör vidare på sina canvastavlor år efter år men vad jag inte sett tidigare år är små tavlor för 49 kr gillade jag var så söta så köpte en superfin.Här kommer mera jul inom kort att plockas upp :-)En sådan här löpare köpte jag ;-)


Liten canvastavla köpte jag. När den lyser får ni se i ett annat inlägg då jag ej hade batterier hemma till den :(

2 kommentarer:

Malin - MalinBelle.com sa...

Kan du ladda upp större bilder i framtiden? :)
Jag har nyligen börjat följa din blogg & blev nu glad av att få se bilder på vad Rusta har fått in då jag hört av min mamma att de fått in julsaker & jag måste bege mig till min närmsta Rusta butik snarast! :) Dock så var bilderna lika små som de är i inlägget även när jag klickade upp dem så man ser ju knappt vad det är på bilderna?
Alla som besöker din blogg gillar ju Julen & jag tror att alla vill kunna se bilderna klart & tydligt så jag skulle verkligen uppskatta om du kunde ladda upp större bilder i framtiden. :)

Kattis sa...

Å vad mycket fint de fått in. Sist jag var på rusta här i örebro så var det bara utebelysning och lite stjärnor uppe. Får hoppas att de fyllt på med mer :-)

Skriv ut