torsdag 13 november 2014

Halloween på Liseberg!!

Nästa år 2015 slår Liseberg upp halloween portarna för första året ska dom öppna redan till halloween kan nog bli många som blir skrämda. Så åk dit om du vill bli skrämd :-o

Själv väntar jag till julmarknaden jag firar inte halloween tycker inte om den amerikanska traditionen fattar inte varför man måste dra in den :-o men vet att det finns dom som firar den så då tycker jag ni ska besöka Liseberg den 24 OKTOBER - 1 NOVEMBER 2015 nästa år.

 Information om halloween på Liseberg!


Någonting har hänt på Liseberg. En väldig höststorm har blåst sönder hela parken och märkliga varelser har blåst ner från skyn. Och vänta lite! Rörde inte den där fågelskrämman på sig precis?När mörkret sänker sig över parken smyger sig förtrollade varelser med magiska krafter fram. En del med spetsiga hattar, en del med stora vårtor och lösa tänder och en del som bara vill busa och bjuda på godis. Men det finns också områden som är fyllda med både mörker och skräck. Kvarter som kanske känns som en mardröm. Om du hamnar där, se till att komma därifrån. Snabbt.
VÅGAR DU?

Bland fallna träd och söndertrasade marknadsstånd öppnas grindarna till en kaotisk park. Kanske måste du hoppa - ibland till höger, ibland till vänster för att ta dig fram. En kvast hade inte varit fel att ha. Men akta dig så att den inte sopar till dig!

VAR PÅ DIN VAKT!

Fasansfulla varelser dyker upp från ingenstans och de vill dig bara ont. De håller sig undan i dagsljus men kommer fram när mörkret faller på. Vansinniga skrik och stirrande blickar som följer varje steg du tar. Här går ingen säker, allra minst du.

SOCKERSÖTT & LÄSKIGT GOTT!

Ett blixtnedslag har fått godisbutiken att explodera och till häxornas stora glädje är hela området täckt med läskigt godis. Häxorna tävlar gärna med dig i godisätande, vågar du smaka på ett finger eller ett hängande öga? Flest godisbitar i munnen vinner!

BUS ELLER
GODIS!

Nedblåsta häxor tar sällskap med kaninerna i festligheterna som råder i Kaninlandet. Kvastverkstäder, kvastparkeringar och härligt busiga shower i en enda röra. Bus och godis till alla och kanske kan du få en riktig häxkram också!

Inga kommentarer:

Skriv ut