söndag 2 augusti 2015

Jipppiiiii jabbbaaaadddaaabbbaaadoooo ;-)

Har dragit igång julbloggen känns så bra har kliat i fingrarna oerhört denna sommar må ni tro. Mer än vanligt men har väl varit på grund av vädret.

Har julshoppat lite under sommaren faktiskt som inte visats här på bloggen ännu. 

Ska ju som sagt va bli mamma i oktober så är till vårt lilla mirakel som det shoppats lite juliga kläder till. Så mycket sött det finns till baby blir alldeles sjuk av allt gulligt <3

Kommer inlägg på dessa plagg framöver hihi...


Christmas Orkut Scraps, Glitter Graphics


3 kommentarer:

Annie sa...

Ja, visst är det härligt att äntligen kunna släppa lös den där inre julgalningen...hahaha!!!
Åh vad kul att du ska bli mamma! Grattis! Och vilken tur att du hinner föda INNAN julen så att du förhoppningsvis har kommit i ordning i din nya roll som mamma när julen väl är här!

Anonym sa...

Ja det är litet pirr i magen,o man får litet JULTANKAR Mina snurrar litet runt LONDON resa bara så härligt att få den julstämningen med hem strax innan JUL. Man måste alltid planera i god tid,eller hur?
SÅ UNDERBART att få ett litet knyte o fira jul tillsammans med,LYCKA till o kläder finnes sååååå mycket fint till små trollen i dag. Kul att vara här inne o läsa

Nathalie sa...

Kul att du ska bli mamma i oktober! Här kommer nr 2 i september :) Känns så roligt att få ha en bebis till jul igen, och att få vara hemma under "våran" stora högtid! :)

Skriv ut