söndag 27 september 2015

Annorlunda adventskalender och fågelmatare snögubbe

Produkter från Homeshop.

Jag har fått hem produkter till min lilla lya. Kolla bara in denna snögubben som är en fågelmatare. Är ju hur söt som helst. Kommer att hängas upp balkongen i vinter. Jag har aldrig sett någon mer bedårande fågelmatare annorlunda från husen som finns att köpa i var och varannan butik vintertid.

Länk till fågelmatare snögubben. Bilderna från homeshop.

Fågelmatare snögubbe

Fågelmatare snögubbe

En annorlunda adventskalender till lilltjejen som älskar smycken och vill vara fin i december. Jag tänkte spara den till min dotter och hon får den när hon har åldern inne. Finns nu även ett kanonerbjudande köp 2 och få 50 kr rabatt. Så pass på!

Information från hemsidan:

24 delar – en varje dag fram till jul!

Detta är garanterat den bästa adventskalendern för varje tjej – från 3 år och uppåt! Tänk att få ett nytt smycke varje dag från 1 december ända fram till julafton! Kalendern innehåller 1 halskedja (46 cm), 1 halsband (47 cm), 1 armband (19 cm), 1 ring och 20 berlocker! Alla berlocker går att trä eller hänga på både halskedjorna och armbandet. Kombinera och flytta runt som du vill – kombinationerna är oändliga. Alla delar är dessutom nickelfria. Mått på kalendern ca 29x21x2,55 cm. Köp en till varje tjej du känner – de kommer att älska den!

Nickelfria!

  • 1 halskedja
  • 1 armband
  • 1 halsband
  • 1 ring
  • 20 berlocke

Adventskalender smycke
Bildkälla Homeshop.

5 kommentarer:

Charlie CS- Kulturtanten som älskar julen! sa...

Ja, det lät som en fantastisk julkalender! Önskar jag hade något barn att ge det till. Men ska man ge till ett av kompisens barn behöver en ju ge till de allihop! Dilemma!

Håkan sa...

Hej! Tänkte bara tipsa om att det finns en ny nedräkning till julafton-widget på http://julafton.info/widget.php som man kan lägga till på sin blogg!

Mvh Håkan

Håkan sa...

Hej! Tänkte bara tipsa om att det finns en ny nedräkning till julafton-widget på http://julafton.info/widget.php som man kan lägga till på sin blogg!

Mvh Håkan

Maries strålande jul sa...

Gullig fågelmatare!

Carro Julmysigt sa...

Snögubben var ju supersöt =D

Skriv ut