måndag 27 juni 2016

Leksaker

Jag hör till kategorin som alltid letar julsaker på nätet älskar att finna nya hemsidor som säljer julsaker året om. Hittade in till krabat som säljer leksaker. 

Stort plus är att du får fri frakt när du beställer för 500 kr kommer man snart upp i den summan upptäckte jag när jag kollade runt bland leksakerna. Om du inte beställer för 500 kr så kostar frakten dig 59 kr.


Min lilla dotter är ju bara 7 månader så jag har in kategorin barn och baby och wow vad mycket fina handdockor dom har. Skulle vilja ha flera av dom bland annat en "handdocka Kanin i hatt" Kostar 510 kr perfekt till en liten en som gillar trolleri.Blev också kär i bokstäverna de har om man klickar in på barnrum. Perfekt att shoppa lite julklappar mitt i sommaren och du slipper julklappasstressen i december. Jag ska faktiskt sätta mig och göra en beställning på både julklappar och julleksaker till mitt lilla mirakel som just nu sover så jag kan blogga lite.

Tog också och gjorde en liten sökning i sökrutan på jul och till min stora glädje hade dom två sidor med julleksaker mitt i sommaren. Hur många butiker har det?
Blev kär i flera av julsaker/julleksaker, här två av dom jag gillar:

Slinga/girland Snöflingor


Denna ska jag klicka hem till min dotter som hon ska få ha på sitt rum i år är en nattlampa som laddas med solenergi. Inga kommentarer:

Skriv ut