fredag 9 september 2016

Glöggnyheter från Saturnus 2016

Damp in ett mail igår från Saturnus där dom presenterade sina glöggnyheter för 2016. Nu kommer snart glöggnyheterna från olika leverantörer. Jag längtar verkligen till höst/vinter och kunna sätta mig under go mysig pläd tända en massa ljus. Njuta av en kopp varm glögg finns det något godare?

Saturnus polkagrisglögg låter ju så god jag är svag för polkagris så hopppas verkligen den kommer att falla mina smaklökar i smaken. VÅR FINASTE GLÖGG – ÅRETS PRESTIGENYHET
Vår finaste glögg är en välbalanserad och exklusiv glögg i ny, mindre flaska, perfekt för det mindre hushållet. Den bygger på noga utvalt vin och extrakt framtagna från fikon och russin för extra fyllighet och karaktär, klassiskt kryddad med nejlika, kanel och ingefära. Serveras rykande varm, gärna tillsammans med vällagrad ost, kryddiga pepparkakor och brända mandlar!
ÅRETS PREMIUM – MED SMAK AV ÅKERBÄR
Årets Premium är en exklusiv glöggserie som hämtar inspiration från svensk natur. Förra årets nyhet, Glögg med smak av havtorn, gjorde succé och blev mycket uppskattad. I år har Årets Premium smak av norrländska stoltheten åkerbär som växer i nordliga kusttrakter och fjällmarker. Bärens mustiga smak bildas under sommarmånaderna och ger glöggen en spännande och fyllig karaktär. Servera den rykande varm!
POLKAGRISGLÖGG – EN NY JULKLASSIKER OCH ÅRETS SNACKIS
För att skapa årets smaksatta alkoholfria glögg har Saturnus samarbetat med Grenna Polkagriskokeri för att blanda klassisk kryddig glögg med smaken av lite galna och mycket lekfulla polkagrisränder kokade på Amalia Erikssons originalrecept från 1859. Lika god att avnjuta rykande varm som frostigt kall med en isbit!
– Vårt breda sortiment, tillsammans med våra nyheter på Systembolaget, gör att vi kan erbjuda en glögg till varje glöggälskare vid alla tillfällen, avslutar Louise Ahlander.
SATURNUS GLÖGG 1893
NYHET - Vår Finaste, 2,2%vol, 37,5cl, cirkapris: 24kr
NYHET - Årets Premium, Åkerbär, 2,2%vol, 50 cl, cirkapris: 29kr
NYHET - Polkagrisglögg, alkoholfri, 50 cl, cirkapris: 29kr
Hallon & Lakritsglögg, alkoholfri, 50 cl, cirkapris: 29kr
Glögg utan tillsatt socker, 2,2%vol, 75 cl cirkapris: 26kr
Ekologisk glögg, alkoholfri, 75 cl, cirkapris: 32kr

Inga kommentarer:

Skriv ut