torsdag 20 september 2012

Inga publicerade inlägg på julbloggar.se

Varför kommer inte mina inlägg upp julbloggar.se. Vet att det finns flera där ute som inte får sina inlägg publicerade. Vill ju ha dom där. Men för er som vill följa mig så kan ni göra det via bloglovin. Men skulle hemskt gärna vilja att mina inlägg visas på julbloggar.se också. Så nu ska jag se om jag kan skriva ett mail till dom och höra varför?


3 kommentarer:

Sanna Laake sa...

Den sidan kan vara lite mräklig. det tog lång tid innan mina inlägg började visas efter att ajg registrerade min blogg och ibland blandar sidan ihop det till en konstig röra. Det kan komma upp att jag gjort en inlägg och när man klickar på rubriken finns inte inlägget utan då är det någon annan osm gjort det inlägget men det ser ut som att det är jag (eller någon annan, det har hänt flera bloggare). Maila dem och fråga tycker jag.

Mollie sa...

De kommer upp på julbloggar.com iaf! :)

Erica AKA Tomtens Dotter sa...

Maila! Jag har hjälpt till att registrera en del bloggar där förra året, men har tyvärr inte tillgång till att se hur en redan registrerad blogg ser ut som och vad det kan vara för fel...

Jag följer via RSS så det är iaf inget fel på ditt flöde. I ditt mail: ange både din bloggadress och din RSS-adress så går det nog smidigare :-)

Skriv ut