Daisypath Christmas tickers

torsdag 20 september 2012

Tomtarnas Äventyr i Snön

Mer underbara julfilmer som jag bara vill ha i min julsamling. Denna kommer ut 2012-10-30. Inte så lång kvar dit lite mer än en månad. Jag älskar trolltyg i tomteskogen och det är samma skapare som gjort tomtarnas äventyr i snön. Kostar 79 kr hos discshop.


Tomtarnas Äventyr i Snön

Beskrivning:


Möt tomtarna uppe i de snötäckta bergen och lär känna deras märkliga seder när vinterkylan kommer och förändrar livet för alla som bor i skogen. Tomtarna går på styltor, åker flotte, har en årlig tävling om chokladstatyer? Ja, vi får till och med se dem spela en rafflande ishockeymatch! Och så får vi följa med till det ovanligaste museet någonsin - museet för frusna förhistoriska djur.

Men allt är inte lek och nöjen - Snömannen och hans familj hotas nämligen av tomtarnas skoningslösa ärkefiender, trollen. Och efter alla halsbrytande äventyr är frågan om de kommer att hinna fram i tid för att fira den stora polarnatten!

I tomtarnas magiska snövärld kommer du att upptäcka hemligheter du aldrig vågat drömma om!
Så gör dig redo för tomteäventyr på hög nivå och se våra små hattförsedda vänner sätta färg på det vita vinterlandskapet och fylla skogen med liv.


Inga kommentarer:

Skriv ut