Daisypath Christmas tickers

onsdag 19 september 2012

Tomtarnas Fantastiska Resor


Julfilm jag vill ha just nu på mo mangen. Är så sugen på att kolla på julfilm men måste ha någon ny är så trött på dom jag redan har. Jag är så sugen på att göra en liten beställning hos discshop på några nya julfilmer bland annat denna. Den kostar 79 kr hos discshop. Jag älskar trolltyg i tomteskogen och det är samma skapare som gjort tomtarnas fantasiska resor.

Tomtarnas Fantastiska Resor

Beskrivning:


Ytterligare ett tecknat äventyr från mannen som gav oss "Trolltyg i Tomteskogen"!

Om man levt i 350 år så har man många äventyr att berätta om! Följ med den urgamla tomten Klaus på några av hans mest spännande resor, där han lär känna andra tomtar från världens alla hörn och upptäcker deras märkliga seder och bruk.

En av hans oförglömliga resor tar honom ända till kinesiska muren, där han och hans medhjälpare Dany tvingas försvara sig mot illmariga troll och hittar en hjälpare i nöden ? i form av en jättedrake! I ett annat avsnitt styr Klaus kosan mot Olympiska spelen i Ithaca, där han anar ugglor i mossen när han ser hur trötta atleterna är och hur dåligt de presterar.

Följ med de små krabaterna med lustiga hattar på deras strapatsrika resor på alla fem kontinenter, i deras kamp för att bevara det bästa de vet: miljön och naturen. Det spelar ingen roll om du tror på tomtar eller inte - i "Tomtarnas Fantastiska Resor" kommer du garanterat att drömma dig bort till deras magiska världar!

1 kommentar:

Victorias Jul sa...

Tack för tipset. Måste nog köpa denna åt dottern hon verkligen älskar trolltyg i tomteskogen. Det var bra pris på den också

Skriv ut