torsdag 4 oktober 2012

Jullektyr och julmust...

Nu den senaste tiden har julen verkligen dragit i mig och velat få in min på jultemat. Jag har druckit min första julmust, hittat julgodis sen förra året i frysen, hittat julsaker i butik. Vad ska detta bära hän tro?

Jag har en sån längtan efter att köpa alla dessa julmagasin just nu ska ni veta. Ni har väl inte missat att Allers släpper första jultidningen i butik den 9 oktober. På min födelsedag närmare bestämt jippi vilken födelsedag det kommer att bli. Skrev jag alla nä det kommer det inte att bli men jag hade gärna gjort det om jag hade haft en förmögenhet. Så får bli några stycken mer bestämt mina favoriter som är Amelia, hembakat, matmagasinet och allt om mat sen hoppas jag det kan bli flera bara älskar alla tidningar som handlar om julen får liksom inte nog :-) pirrar i hela kroppen när jag tänker på jultidningar :-D


Jultidningar från gångna år har nu börjats letas fram ur sin gömmor. Så igår satt jag och bara njöt av dessa och drack julmust. Just då kändes det som jag var i julparadiset.2 kommentarer:

Lina sa...

Åh, älskar känslan att kurra ner sig i soffa, tända ljus, sippa på ett glas julmust/glögg och försvinna in i en jultidning!

Johanna sa...

åh! vad härligt med alla tidningar! jag vill också börja köpa jultidningar snart. har redan köpt några engelska men ska bli mysigt när dem svenska kommer :)

Skriv ut