torsdag 3 september 2015

Julreleaser från Nortedts :-)

Åh åh åh jag älskar julkokböcker kan bläddra i dom hur mycket som helst. Så nya kokböcker som handlar om julen gör mitt julhjärta så där förväntansfull och börja planera julen julbord och bakverk ;-)

Julens söta hade jag gärna velat ha i min julkokbok samling ;-)


Omslagsbild: Julens söta

"Glimrande jul, gnistrande vit pudersnö, doftande bakverk. Här får vi följa med Jan Hedh in i bageriet under den mest mytomspunna tiden på året. Ur innehållet: Chokladbräck med rostade hasselnötter, skånsk nötblandning, nougat och mandelstubbe, risgröt, kakor, godis, chokladpraliner - Det fulländade Gottebordet när det är som bäst! För att inte tala om vad julen vore utan hemmagjord ischoklad!

Enklare recept, alla med smak av julens kryddor och magi."Omslagsbild: Hannus magiska jul

Ännu en som verkligen föll en julnörd i smaken till 110 % ;-)

"Dråpligt, roligt och stökigt från första advent till Knut!

Skura golven till advent, sätta glöggen i tid och hitta den perfekta granen. Äta sig tjock på godis i soffan redan före julafton, bara för att man inte kan hålla fingrarna i styr. En massa skön atmosfär och ett härligt vinterlugn omfamnar den här boken, även om man så klart går upp i tempo när det närmar sig och kanske råkar bränna skinkan.

Julmat är tradition och ska så vara, men Hannu bjuder även på roligt nytänk och mycket grönt. Vackert, rockigt, väldoftande och i högsta grad tillåtande."
1 kommentar:

Luna sa...

Åh julböcker är verkligen så mysigt. Jag längtar tills man kan plocka fram dem igen och bläddra i timmar med en kopp varm choklad ^^

Skriv ut