onsdag 2 september 2015

Rött paket plingade på dörren ;-)

Idag fick jag äntligen min fantastiska julklapp, som jag väntat. Ett presskit. Ett rött fint paket med guldsnören från Fyrklövern.

I mitt fina röda paket låg två tallrikar från serien Disney jul är deras nyheter med motiven frost och bilar. En förrättstallrik med frost och en mattallrik med bilar.
Gillar verkligen tallriken med frost känns julig men bilar tja jag vet inte förknippar inte den filmen med jul direkt. Men kan väl passa bra till nån av männen som firar jul med oss :-)

Även två glas med Tingeling verkligen jätte söta, ett allroundglas som nog kommer att bli ölglas här hemma. Även ett miniglas som kommer att agera snapsglas. Gillar filmerna med tingeling och älskar glasen för känns lyxiga med guldkanten upptill. 

Jag har länge velat ha denna serien så nu är jag en bit på väg så ska nu börja köpa in serien själv och önska mig visa delar.

2 kommentarer:

Luna sa...

Många av oss förknippar Disney med jul, vilket inte är konstigt. Själv köpte jag denna serie för snart 1.5 år sedan och älskar den otroligt mycket även om den kan kännas lite kitschig. Så har 12 delar av allt :)

Men även om jag verkligen gillar denna så fick jag upp ögonen för nya Åsas Tomtejul-servis. Den i vitt. Så kunde helt enkelt inte hejda mig utan beställde denna idag. Vilken lycka! Så gjorde denna gråa arbetsdag lite roligare :)

Det finns helt klart påtok för mkt fint :P

Michelle sa...

Men åh! Hade gärna låtit dem plinga på min dörr också! Älskar verkligen Frost-designen! :)

Skriv ut