torsdag 10 september 2015

Saturnus glögg

Fick ett mail idag i inboxen från saturnus glöggnyheter inför julen. I år var det mer vanliga glöggsmaker jag har gillat deras nytänkande med delicatoboll, lusseglögg och pepparkaksglögg med mera har varit väldigt otippade och spännande smaker som man sett fram emot att smaka. Men i år glögg i samma fotspår som övriga leverantörer?

Synd tycker jag som gillar deras bättre än blossas faktiskt. Men ska smaka nyheterna som i år har naturen som inspiration.

ÅRETS PREMIUM HAVTORN

Årets premium är en ny glöggserie med smaker inspirerade av den svenska naturen. Först ut i denna nya tradition är Gotlands gula guld havtorn. Ett gyllene bär med frisk, fruktig smak och mycket karaktär. En god och sofistikerad vinterdryck som kan serveras såväl rykande varm som frostigt kall med en isbit. 

GLÖGG MED CALVADOS

Vår äppelvinsglögg spetsad med Calvados (20 %vol, 50 cl) är hantverksmässigt framtagen med ett fruktigt äppelvin och ekfatslagrad Calvados från Normandie. Glöggen har en mjuk och välbalanserad smak, med en tydlig destillat- och ekfatston.

Inga kommentarer:

Skriv ut